dinsdag 16 februari 2016

Aangekomen in Paramaribo!!

De dag begon al vroeg, om vijf uur liep de wekker af en om 6u30 vertrokken we vanuit Brugge richting Schiphol. Vermoeidheid, enthousiasme, stress, files en een volgeladen auto bracht ons richting ons nieuw avontuur. Het afscheid verliep wel moeilijk, beide met een krop in de keel zijn we op het vliegtuig gestapt. Het was een lange vlucht, 9uur en 20 minuten, met veel films :D. We waren nog maar net uit het vliegtuig en we voelde al onmiddellijk het effect van het nieuwe klimaat – WARM!!! Om 22u Surinaamse tijd ofwel 02u Belgische tijd kwamen we aan in ons appartement, door een super leuke taxichauffeur. Hij heeft ons al de eerste tips en tricks meegegeven. Door middel van blad – steen – schaar hebben we uitgevochten wie de grote en wie de kleinere kamer krijgt. En ja hoor ik (Stephanie ) heeft de grote kamer gekregen. We hebben een super rondleiding gehad door onze huisbaas en onze medekotgenoot heeft ons ook al wat informatie en wifi- code meegegeven.
Morgen staat er een drukke planning op de agenda. We moeten naar vreemdelingendienst, achter een telefoonkaart, de buurt wat verkennen en ga zo maar verder. Gelukkige is Simon (mede kotgenoot) er die ons wat wegwijs wilt maken in de buurt.
De mensen hier in Paramaribo zijn vriendelijk, heel open en sociaal. We kunnen allebei niet wachten om nieuwe ervaringen op te doen.
Al onze avonturen, ideeën, ervaringen die we ongetwijfeld zullen meemaken laten we je nog zeker en vast weten.

Mo syi of wel tot ziens !!

Emma en Stephanie

1 opmerking:

  1. blij te horen dat jullie goed zijn aan gekomen en alles oke is nu groot of kleine kamer doet er niet toe zolang jullie beiden samen zijt
    kijk er al naar uit voor een ander verhaal te lezen wat jullie vandaag tegen zult komen of doen succes hé

    BeantwoordenVerwijderen